Kursistråd Nakskov

Gudrun

Gudrun er formand for kursistrådet i Nakskov, og så er hun med i bestyrelsen på VUC Storstrøm.

 

 

Emilie

 

Emilie læser HF-enkeltfag - for at få en større viden og åbne flere "faglige døre".

 

Emilie har taget grundforløbet som salgsassistent, men efter en barsel og covid-19, kunne hun ikke gennemføre studiet.

 

Efter en lang pause var det perfekt at starte på det lokale VUC Storstrøm i Nakskov.

 

"Jeg er i kursistrådet for at hjælpe mine med-kursister; for at kunne påvirke beslutninger, som kan hjælpe fællesskabet."

 

Insider-viden: Emilie er en kvinde med mange sider. Man kender hende nemmest på hendes ekstraordinære hårfarve og hendes tossede humør.

 

 

Milla

 

Lige nu læser Milla enkeltfag, og efter sommerferien fortsætter hun med henblik på at få en fuld HF.

 

Hun har før været på CELF i et stykke tid, men skiftede til VUC Storstrøm, da VUC lod til at kunne hjælpe hende bedst videre - og kunne give hende en stille opstart.


"Jeg valgte at blive en del af kursistrådet, da jeg gerne ville hjælpe til med at vores skole får et godt sammenhold. Det er fedt at kunne være en del af at planlægge arrangementer, som gør at folk kan møde hinanden på anderledes måder end bare som ‘skolekammerater’. Desuden er jeg fokuseret på at kunne hjælpe eleverne og skolen til at kunne opfylde deres maksimale potentiale."

Milla fortæller, at det er lykkedes at få et godt sammenhold på skolen. Har du personlige ting, du døjer med, eller har du det svært i skolen, så er de gode til at hjælpe hinanden.

Insider-viden: Milla har en hermelin (kanin) ved navn Brownie, som har det med at opføre sig mere som en hund - hvilket hendes kat, Bæst, faktisk også gør.