Økonomifuldmægtig/konsulent

Har du mod på en travl hverdag i en spændende organisation? Så er du måske den økonomifuldmægtig/konsulent, vi står og mangler.


VUC Storstrøm søger en økonomifuldmægtig/konsulent, der i samarbejde med de øvrige kolleger i økonomiafdelingen, kan varetage økonomiopgaver i vores hovedkontor i Nykøbing F.

Om stillingen
Stillingen er en fuldtidsstilling. 

Vi søger en kollega, der synes, det er spændende at arbejde med opgaver som:

  • Registrering af regnskabsbilag
  • Ledelsesinformation i forhold til økonomi og statistik
  • Controlling
  • Medvirke ved budget- og regnskabsprocesser
  • Økonomisk styring af projekter
  • Centrale indkøbsopgaver

Vi tilbyder en god og velfungerende arbejdsplads med gode kolleger, og hvor trivsel og godt arbejdsmiljø prioriteres højt.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, og vi ser gerne, at du har relevant erhvervserfaring.
Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til Navision Stat og er stærk i Excel.
Vi forventer, at du er god til at samarbejde - også på tværs af faggrænser. Endvidere forventer vi, at du er fleksibel i forhold til arbejdstid og opgaveløsningen, at du er imødekommende og kan bevare overblikket, når der er travlt. Vi ser gerne, at du er resultat – og helhedsorienteret og løser opgaverne med høj kvalitet.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte økonomifuldmægtig Jim Skovdal Jensen på jij@vucstor.dk eller telefon 2485 7515.

Ansættelse
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst med mulighed for individuel lønforhandling under hensyntagen til erfaring og kvalifikationer.

Ansøgning og ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist d. 26. januar 2020.
Der gennemføres ansættelsessamtaler d. 29. januar 2020. 
Vi glæder os til at byde dig velkommen d. 1. marts 2020.
 

Om os
VUC Storstrøm har i alt cirka 200 medarbejdere fordelt på seks lokationer - i Næstved, Faxe, Vordingborg, Nykøbing F., Nakskov og Maribo. Vi tilbyder kompetencegivende undervisning på alment niveau for alle unge og voksne, der har brug for at kvalificere sig til videre uddannelse og arbejdsliv.

Vi har et bredt uddannelsestilbud, hvor vi tilbyder almen voksenuddannelse (AVU), forberedende voksenundervisning (FVU), ordblindeundervisning, hf-enkeltfag, 2-årig hf og gymnasiale suppleringskurser. Derudover tilbyder vi opkvalificerende efter- og videreuddannelse til både offentlige og private virksomheder.