HF lærer ­til dansk ­og samfunds­fag

HF lærer til dansk og samfundsfag

Vi søger

Til vores afdeling i Nykøbing F søger vi en hf lærer på fuld tid, som kan undervise i dansk og samfundsfag.

Vi tilbyder

Vores kursister spænder bredt i alder og baggrund, hvilket giver et mangfoldigt og alsidigt klassemiljø, hvor du er med til at gøre en forskel for en masse unge og voksne mennesker, der er motiverede for at lære.

Vi lægger vægt på, at du har frie hænder til at tilrettelægge din undervisning. Udvikling og udfoldelsesmuligheder er altså nøgleord i dit daglige arbejde.

Du vil få en del kolleger. I samarbejder i mindre teams omkring planlægning, tilrettelæggelse af tværfaglig undervisning, videndeling osv. for at skabe den bedst mulige undervisning for kursisterne i et godt socialt og fagligt miljø.

Endelig sørger vi for, at du får en grundig introduktion og via vores mentorordning bliver ført bedst muligt ind i livet som underviser på VUC Storstrøm

Forventninger

Du er kandidat i et eller flere af de ovennævnte fag og kan undervise på hf. Har du undervisningserfaring er dette selvfølgelig et plus, men det vigtigste er, at du brænder for dit fag og har lyst til at formidle din faglige viden.

Du skal have lyst til at arbejde i en udviklingsorienteret organisation, hvor tempoet er højt, og hvor der arbejdes med digitale læringsmidler. Samarbejde og kommunikation er væsentlige omdrejningspunkter.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Uddannelseschef Sara Langerup for yderligere oplysninger på sal@vucstor.dk eller mobil 23830036.

Løn

Fastansættelse og aflønning sker i henhold til GL’s overenskomst.

Ansøgningsfrist er d. 28. juni 2017

Stillingen ønskes besat pr. d. 1. august 2017.

Ansættelsessamtaler d. 30. juni 2017.