Hf underviser til idræt

Vi søger

Til vores afdeling i Næstved søger vi en HF-underviser, der kan undervise i idræt svarende til 30% ansættelse fra 1. september 2018 til 15. januar 2019.

Vi tilbyder

Vores kursister spænder bredt i alder og baggrund, hvilket giver et mangfoldigt og alsidigt klassemiljø, hvor du er med til at gøre en forskel for en masse unge og voksne mennesker, der er motiverede for at lære.

Vi vægt på, at du har frie hænder til at tilrettelægge din undervisning.

Du vil få en del kolleger. I samarbejder i mindre teams omkring planlægning, tilrettelæggelse af tværfaglig undervisning, videndeling osv. for at skabe den bedst mulige undervisning for kursisterne i et godt socialt og fagligt miljø. Endelig sørger vi for, at du får en grundig introduktion og via vores mentorordning bliver ført bedst muligt ind i livet som underviser på VUC Storstrøm.

Forventninger

Du er kandidat i idræt - eller tæt på at være det.

Du skal have lyst til at arbejde i en udviklingsorienteret organisation, hvor tempoet er højt, og hvor der arbejdes med digitale læringsmidler. Samarbejde og kommunikation er væsentlige omdrejningspunkter, foruden at du skal brænde for dit fag og have lyst til at arbejde med voksenundervisning.

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte HR-chefkonsulent Christina Grundahl 21588514 eller på chg@vucstor.dk.

Løn

Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist er d. 21. juli 2018.

Samtaler afholdes mandag d. 30. juli 2018.

Ansættelse pr. d. 1. september 2018