Hf underviser ­til matematik ­og dansk

Vi søger

Til vores afdelinger i Faxe og Vordingborg søger vi en HF underviser til matematik og dansk.

 

Vi tilbyder

Vores studerende spænder bredt i alder og baggrund, hvilket giver et mangfoldigt og alsidigt klassemiljø, hvor du er med til at gøre en forskel for en masse unge og voksne mennesker, der er motiverede for at lære.

En del af det at være underviser hos VUC Storstrøm indebærer at arbejde med nye undervisningsformer som fjernundervisning og parallelundervisning. Samtidig lægger vi vægt på, at du har frie hænder indenfor rammerne til at tilrettelægge din undervisning. Udvikling og udfoldelsesmuligheder er altså nøgleord i dit daglige arbejde.

Du vil få en del kolleger. I samarbejder i mindre teams omkring planlægning, tilrettelæggelse af tværfaglig undervisning, videndeling osv. for at skabe den bedst mulige undervisning for de studerende i et godt socialt og fagligt miljø.

Endelig sørger vi for, at du får en grundig introduktion og via vores mentorordning bliver ført bedst muligt ind i livet som underviser på VUC Storstrøm.

 

Forventninger

Du er kandidat i dansk med sidefag i matematik eller omvendt.

Du skal have lyst til at arbejde i en udviklingsorienteret organisation, hvor tempoet er højt, og hvor der arbejdes med digitale læringsmidler. Samarbejde og kommunikation er væsentlige omdrejningspunkter, foruden at du skal brænder for dit fag og have lyst til at arbejde med voksenundervisning.

 

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Uddannelseschef René Bugge Bertramsen for yderligere oplysninger på rbb@vucstor.dk eller mobil 23848574.

 

Løn

Fastansættelse og aflønning sker i henhold til GL’s overenskomst.

Ansøgningsfrist er d. 14. december 2018.

Stillingen ønskes besat pr. d. 1. januar 2019 eller snarest muligt.

Ansættelsessamtaler d. 18. december 2018.