Hf underviser til matematik

Til vores afdeling i Nykøbing F søger vi en underviser til matematik på A på fuldtid.

Vi tilbyder

Vores kursister spænder bredt i alder og baggrund, hvilket giver et mangfoldigt og alsidigt klassemiljø, hvor du er med til at gøre en forskel for en masse unge, der er motiverede for at lære.

En del af det at være underviser hos VUC Storstrøm indebærer at arbejde med nye undervisningsformer som fjernundervisning og parallelundervisning.
Samtidig lægger vi vægt på, at du har frie hænder til at tilrettelægge din undervisning. Udvikling og udfoldelsesmuligheder er altså nøgleord i dit daglige

Du vil få en del kolleger. I samarbejder i mindre teams omkring planlægning, tilrettelæggelse af tværfaglig undervisning, videndeling osv, for at skabe den bedst mulige undervisning for kursisterne i et godt socialt og fagligt miljø.

Endelig sørger vi for, at du får en grundig introduktion og via vores mentorordning bliver ført bedst muligt ind i livet som underviser på VUC

Forventninger

Du er cand.scient i matematik.

Du skal have lyst til at arbejde i en udviklingsorienteret organisation, hvor tempoet er højt, og hvor der arbejdes med digitale læringsmidler. Samarbejde og kommunikation er væsentlige omdrejningspunkter, foruden at du skal brænder for dit fag og have lyst til at arbejde med voksenundervisning.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Uddannelseschef Carsten G. Sørensen for yderligere oplysninger på cas@vucstor.dk eller mobil 23284869.

Løn

Fastansættelse og aflønning sker i henhold til GL's overenskomst.

Ansøgningsfrist er d. 21. oktober 2018

Stillingen ønskes besat pr. d. 1. november 2018 eller snarest muligt.

Ansættelsessamtaler d. 26. oktober 2018.