Hf underviser til samfundsfag

Hf underviser til afdelingen i Nykøbing F.

Vi søger

Til vores afdeling i Nykøbing F. søger vi hf-undervisere til samfundsfag. Der er tale om både en fast fuldtidsstilling samt et årsvikariet på deltid.

Vi tilbyder

Vores studerende spænder bredt i alder og baggrund, hvilket giver et mangfoldigt og alsidigt studiemiljø, hvor du er med til at gøre en forskel for en masse unge og voksne mennesker, der er motiverede for at lære.

En del af det at være underviser hos VUC Storstrøm indebærer at arbejde med nye undervisningsformer som fjernundervisning og parallelundervisning.

Samtidig lægger vi vægt på, at du har frie hænder til at tilrettelægge din undervisning. Det kombinerer vi med, at du i vid udstrækning får efteruddannelse, så du kan udvikle dig i den retning, du ønsker. Udvikling og udfoldelsesmuligheder er altså nøgleord i dit daglige arbejde.

Du vil få en del kolleger. I samarbejder i mindre teams omkring planlægning, tilrettelæggelse af tværfaglig undervisning, videndeling osv. for at skabe den bedst mulige undervisning for kursisterne i et godt socialt og fagligt miljø.

Endelig sørger vi for, at du får en grundig introduktion og via vores mentorordning bliver ført bedst muligt ind i livet som underviser på VUC Storstrøm.

Forventninger

Du er kandidat i samfundsfag og kan undervise på HF. Det vil være et plus, hvis du har undervisningserfaring og har andet undervisningsfag som sidefag.

Du skal have lyst til at arbejde i en udviklingsorienteret organisation, hvor tempoet er højt, og hvor der arbejdes med digitale læringsmidler. Samarbejde og kommunikation er væsentlige omdrejningspunkter, foruden at du skal brænde for dit fag og have lyst til at arbejde med voksenundervisning.

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte Uddannelseschef Sara Langerup tlf 23 83 00 36 eller på mail: sal@vucstor.dk.

Løn

Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist er d. 19. maj 2019.

Samtaler afholdes d. 24. maj 2019.

Ansættelse pr. d. 1. august 2019.