Hf undervisere til afdelingen i Næstved

Vi søger
Til vores afdeling i Næstved søger vi  hf-undervisere til følgende fag:

 - dansk

- samfundsfag

- engelsk

- matematik

- psykologi

- religion

- historie


Vi tilbyder

Vores studerende spænder bredt i alder og baggrund, hvilket giver et mangfoldigt og alsidigt klassemiljø, hvor du er med til at gøre en forskel for en masse unge og voksne mennesker, der er motiverede for at lære.

En del af det at være underviser hos VUC Storstrøm indebærer at arbejde med nye undervisningsformer som fjernundervisning og parallelundervisning. Samtidig lægger vi vægt på, at du har frie hænder indenfor rammerne til at tilrettelægge din undervisning. Udvikling og udfoldelsesmuligheder er altså nøgleord i dit daglige arbejde.

Du vil få en del kolleger. I samarbejder i mindre teams omkring planlægning, tilrettelæggelse af tværfaglig undervisning, videndeling osv. for at skabe den bedst mulige undervisning for de studerende i et godt socialt og fagligt miljø.

Endelig sørger vi for, at du får en grundig introduktion og via vores mentorordning bliver ført bedst muligt ind i livet som underviser på VUC Storstrøm.

Forventninger
Du er kandidat i et eller flere af de ovennævnte fag. Har du undervisningserfaring er dette selvfølgelig et plus, men det vigtigste er, at du brænder for dit fag og har lyst til at formidle din faglige viden.


Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte konstitueret uddannelseschef Flemming Nielsen for yderligere oplysninger på mobil 21 47 46 22 eller
på mail fln@vucstor.dk.


Løn
Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst.


Ansøgningsfrist er 19. november 2017.
Stillingen ønskes besat pr. 1. januar 2017.
Samtaler afholdes den 27. november 2017.