HF undervisere til afdelingen i Nykøbing F. og Næstved

Vi søger

Til vores afdelinger i Nykøbing og Næstved søger vi HF-undervisere, som kan undervise i fagene:

  • samfundsfag
  • dansk
  • idræt

Vi tilbyder

Vores kursister spænder bredt i alder og baggrund, hvilket giver et mangfoldigt og alsidigt klassemiljø, hvor du er med til at gøre en forskel for en masse unge og voksne mennesker, der er motiverede for at lære.

En del af det at være underviser hos VUC Storstrøm indebærer at arbejde med nye undervisningsformer som fjernundervisning og parallelundervisning. Samtidig lægger vi vægt på, at du har frie hænder til at tilrettelægge din undervisning. Det kombinerer vi med, at du i vid udstrækning får efteruddannelse, så du kan udvikle dig i den retning, du ønsker. Udvikling og udfoldelsesmuligheder er altså nøgleord i dit daglige arbejde.

Du vil få en del kolleger. I samarbejder i mindre teams omkring planlægning, tilrettelæggelse af tværfaglig undervisning, videndeling osv. for at skabe den bedst mulige undervisning for kursisterne i et godt socialt og fagligt miljø. Endelig sørger vi for, at du får en grundig introduktion og via vores mentorordning bliver ført bedst muligt ind i livet som underviser på VUC Storstrøm.

Forventninger

Du er cand.mag. i et eller flere af de ovennævnte fag og kan undervise på HF. Det vil være et plus, hvis du har undervisningserfaring og kan undervise i flere at overnævnte fag.  

Du skal have lyst til at arbejde i en udviklingsorienteret organisation, hvor tempoet er højt, og hvor der arbejdes med digitale læringsmidler. Samarbejde og kommunikation er væsentlige omdrejningspunkter, foruden at du skal brænde for dit fag og have lyst til at arbejde med voksenundervisning.

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte HR-chefkonsulent Christina Grundahl 21588514 eller på chg@vucstor.dk.

Løn

Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist er d. 7. juni 2018.

Samtaler afholdes torsdag d. 14. juni 2018.

Ansættelse pr. d. 1. august 2018.