IT-supporter til VUC Storstrøm - fleksjob

Har du mod på en travl hverdag i en spændende organisation? Så er du måske den IT-supporter vi mangler.

VUC Storstrøm søger en Frontline IT-supporter, der i samarbejde med de øvrige kolleger i IT-afdelingen kan bidrage til at vores kursister og ansatte altid har en god oplevelse når de anvender IT.

Om stillingen
Der er tale om en fleksjobstilling med en arbejdstid på minimum 12 timer ugentligt.

 

Tjenestestedet er vores hovedkontor i Nykøbing F., men det forventes, at IT-supporterne også er til stede i vores uddannelsesafdelinger.

 

Vi søger en kollega, der synes det er spændende at arbejde med opgaver som:

 

  • Brugersupport
  • Servicere og vedligeholde hardware
  • Supportere print- og kopiløsninger
  • Udarbejde og vedligeholde brugervejledninger

Vi tilbyder en god og velfungerende arbejdsplads med gode kolleger, og hvor trivsel og godt arbejdsmiljø prioriteres højt.

 

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, og vi ser gerne, at du har relevant erhvervserfaring.

 

Vi forventer, at du er god til at samarbejde - også på tværs af faggrænser. Du kommunikerer professionelt med kursisterne og ansatte, og giver dem en god serviceoplevelse.

 

Desuden forventer vi, at du er fleksibel i forhold til arbejdstid og opgaveløsningen, er imødekommende og kan bevare overblikket, når der er travlt samt er resultat – og helhedsorienteret og løser opgaverne med høj kvalitet.

 

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte IT-supporter Mads Erdmann på mail mce@vucstor.dk / telefon 20 55 77 61 eller ressourcedirektør Carsten Kruse på mail cak@vucstor.dk / telefon 21 65 32 07.

 

Ansættelse
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst med mulighed for individuel lønforhandling under hensyntagen til erfaring og kvalifikationer.

 

Ansøgning og ansøgningsfrist

 

Ansøgningsfristen er fredag den 9. juni 2023.

 

Der gennemføres løbende ansættelsessamtaler. 

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen den 15. juni 2023 eller snarest derefter.

Om os

VUC Storstrøm har 140 medarbejdere fordelt på seks uddannelsesafdelinger, der ligger i Næstved, Faxe, Vordingborg, Nykøbing F., Nakskov og Maribo. Vi tilbyder kompetencegivende undervisning på alment niveau for alle unge og voksne, der har brug for at kvalificere sig til videre uddannelse og arbejdsliv.

 

Vi har et bredt uddannelsestilbud, hvor vi tilbyder almen voksenuddannelse (AVU), forberedende voksenundervisning (FVU), ordblindeundervisning (OBU), HF-enkeltfag, 2-årig HF og gymnasiale suppleringskurser. Derudover tilbyder vi opkvalificerende efter- og videreuddannelse til både offentlige og private virksomheder.

 

 

SØG HER