Kontorelev

Pr. 1. september 2018 søger VUC Storstrøm en selvstændig og engageret kontorelev inden for administration. Du vil tage ansvar for egen læring, har en sund fornuft og en positiv tilgang til hverdagen og dine kolleger. Du har lyst til at arbejde i et til tider travlt miljø i samarbejde med mange kolleger om forskellige opgaver. Arbejdssted vil være fordelt mellem Nykøbing F. og Næstved.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en to-årig uddannelse inden for administration. Et afvekslende uddannelsesforløb, hvor du får indblik i VUC Storstrøm’s afdelinger og arbejdsgange.

 Du vil i din 2-årige uddannelsesperiode blive oplært i vores administrationssystem LUDUS, indgå i det daglige arbejde i studieadministrationen herunder bla. betjening af vores kursister, få kendskab til personaleadministration og regnskab. Du vil få en omfattende oplæring og ansvar for egne selvstændige arbejdsopgaver.

Du får gode muligheder for faglig og personlig udvikling. VUC Storstrøm tilbyder finansiering af lærebøger, der indgår i pensum.

Forventninger

  • Du har bestået HHX inkl. 5 ugers grundforløb.
  • Du er god til at formulere dig på dansk – såvel skriftligt som mundtligt.
  • Du har flair for IT og kan anvende Microsoft Office-pakken.

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte Ressourcedirektør Ib V. Pedersen for yderligere oplysninger tlf. 54 88 17 09 eller på mail ivp@vucstor.dk.

Løn

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK-stat.

Ansøgningsfrist torsdag den 17. maj 2018.

Ansættelsessamtaler onsdag den 23. maj 2018.