Pedel

Har du hænderne skruet rigtigt på, og har du et stort servicegen?
Så er du måske den pedel, vi står og mangler.


VUC Storstrøm søger en pedel, der kan varetage serviceopgaver primært på vores hovedkontor i Nykøbing F. og på vores undervisningsafdelinger i Nykøbing F. og Maribo.

Om stillingen
Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor arbejdstiden varierer i forhold til opgaveløsningen.

Vi søger en kollega der synes, at det er spændende at arbejde med opgaver som:

  • Drift og vedligeholdelse af bygninger og udearealer
  • Styring og vedligehold af tekniske installationer
  • Udføring af mindre håndværksmæssige opgaver
  • Kontrol og opfølgning på rengøring
  • Rengøring og servicering af vores tjenestebiler
  • Bordopstilling til møder, eksamen og andre aktiviteter.

Vi tilbyder en god og velfungerende arbejdsplads med gode kolleger, hvor trivsel og godt arbejdsmiljø prioriteres højt. 

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant håndværksmæssig baggrund, og du er måske uddannet som ejendomsservicetekniker. Vi ser gerne, at du har relevant erhvervserfaring. 

Da der er tale om et selvstændigt job i et travlt skolemiljø, er det vigtigt, at du er i stand til at udvise ansvar og initiativ og er med til at sikre, at skolen fungerer optimalt i forhold til kursisternes undervisningsmiljø. 

Da du skal samarbejde med og omgås mange mennesker med forskellige baggrunde og roller, er det vigtigt, at du har en udstrakt rummelighed og forståelse for andre mennesker og kan møde dem ligeværdigt og med godt humør. 

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte ressourcedirektør Carsten Kruse på cak@vucstor.dk eller telefon 2165 3207. 

Ansættelse
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst med mulighed for individuel lønforhandling under hensyntagen til erfaring og kvalifikationer. 

Ansøgning og ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er mandag den 21. oktober 2019.
Der gennemføres ansættelsessamtaler i uge 43. 
Vi glæder os til at byde dig velkommen den 1. december 2019.


Om os

VUC Storstrøm har i alt cirka 200 medarbejdere fordelt på seks lokationer; Næstved, Faxe, Vordingborg, Nykøbing F., Nakskov og Maribo. Vi tilbyder kompetencegivende undervisning på alment niveau for alle unge og voksne, der har brug for at kvalificere sig til videre uddannelse og arbejdsliv.
 

Vi har et bredt uddannelsestilbud, hvor vi tilbyder almen voksenuddannelse (AVU), forberedende voksenundervisning (FVU), ordblindeundervisning, hf-enkeltfag, 2-årig hf og gymnasiale suppleringskurser. Derudover tilbyder vi opkvalificerende efter- og videreuddannelse til både offentlige og private virksomheder.