Projektmedarbejder

Vi søger

Til vores hovedsæde i Nykøbing F. søger vi en projektmedarbejder til implementering af databeskyttelsesforordningen på VUC Storstrøm. Ansættelsesperioden er frem til 31. december 2018.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt dygtige og engagerede kollegaer og med rig mulighed for faglig og personlig udvikling.

Du bliver en integreret del af en attraktiv og fleksibel arbejdsplads, hvor du med frihed under ansvar har mulighed for at sætte dit præg på en helt ny og central arbejdsopgave.

Du kommer til at have en stor kontaktflade både internt i organisationen samt eksternt ved indgåelse af bl.a. databehandleraftaler med samarbejdspartnere og leverandører, hvor du bliver omdrejningspunktet for en professionel håndtering.

Du får en central placering i organisationen i administrationen med reference til ressourcedirektøren.

Primære opgaver

  • at beskrive alle eksisterende processer og opstille krav til håndtering af alle persondata hos VUC Storstrøm.
  • udarbejde handleplaner i forhold til indsatsområder og bidrage til styring og implementering af databeskyttelsesforordningen.
  • koordinering af dokumentation af persondata.
  • overblik over fremdrift i arbejdet med implementering og relaterede aktiviteter som f.eks. status på risikovurderingen af it-systemerne  
  • udarbejdelse af uddannelsesplan for informationssikkerhed  

Forventninger

Du gerne må have en uddannelse inden for jura med flair for datadisciplin, men andre uddannelser med kombination af kendskab til forandringsprocesser og teknisk indsigt kan også være relevant. Det er vigtig, at du er god til at formulere dig på skrift. Det er en fordel, at du kender til databeskyttelsesforordningen, men det er ikke et krav.

Du er selvdreven og god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt og åben for input, og at du kan bevare overblikket med mange parallelle opgaver.  

Du skal kunne skabe den faglige legitimitet og personlige accept på skolen, som er en forudsætning for at gennemføre projektet.

Løn

Ansættelse efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger

Nærmere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til ressourcedirektør Ib V. Pedersen, tlf. 30 35 94 92, ivp@vucstor.dk.

Ansøgningsfrist er den 24. oktober 2017.

Stillingen ønskes besat snarest eller senest pr. d. 1. december 2017.

Ansættelsessamtaler d. 27. oktober 2017.