Timerest til psykologi på hf i Nakskov

Vi søger

Til vores afdeling i Nakskov søger vi en HF-underviser, der kan undervise i psykologi svarende til 30% ansættelse fra 1. januar 2019 til 30. juni 2019.

 

Vi tilbyder

Vores kursister spænder bredt i alder og baggrund, hvilket giver et mangfoldigt og alsidigt klassemiljø, hvor du er med til at gøre en forskel for en masse unge og voksne mennesker, der er motiverede for at lære.

Vi vægt på, at du har frie hænder til at tilrettelægge din undervisning.

 

Du vil få en del kolleger. I samarbejder i mindre teams omkring planlægning, tilrettelæggelse af tværfaglig undervisning, videndeling osv. for at skabe den bedst mulige undervisning for kursisterne i et godt socialt og

fagligt miljø. Endelig sørger vi for, at du får en grundig introduktion og via vores mentorordning bliver ført bedst muligt ind i livet som underviser på VUC Storstrøm.

 

Forventninger

Du er cand.mag i psykologi.

 

Du skal have lyst til at arbejde i en udviklingsorienteret organisation, hvor tempoet er højt, og hvor der arbejdes med digitale læringsmidler. Samarbejde og kommunikation er væsentlige omdrejningspunkter, foruden at du skal brænde for dit fag og have lyst til at arbejde med voksenundervisning.

 

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte Uddannelseschef Carsten G. Sørensen 23284869 eller på cas@vucstor.dk.

 

Løn

Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist er d. 17. december 2018.

Samtaler afholdes d. 20. december 2018.

Ansættelse pr. d. 1. januar 2019 eller snarest muligt