To AVU-lærere til Nykøbing

Vi søger
Til vores afdeling i Nykøbing søger vi to AVU-lærere til dansk, engelsk og matematik.

Vi tilbyder
Kursisterne spænder bredt i alder og baggrund, hvilket giver et mangfoldigt og alsidigt klassemiljø, hvor du er med til at gøre en forskel for en masse unge og voksne mennesker.

Du møder engagerede lærere som sammen med uddannelseschefen og øvrige medarbejdere, vil tage godt imod dig.

I samarbejder i mindre teams omkring planlægning, tilrettelæggelse af tværfaglig undervisning, videndeling osv. for at skabe den bedst mulige undervisning for kursisterne i et godt socialt og fagligt miljø.

Endelig sørger vi for, at du får en grundig introduktion og via vores mentorordning bliver ført bedst muligt ind i livet som underviser hos VUC Storstrøm.

Forventninger
Du er uddannet lærer med dansk, engelsk eller matematik som linjefag. Har du undervisningserfaring er dette selvfølgelig et plus, men det vigtigste er, at du brænder for dit fag og har lyst til at formidle din faglige viden. Interesse og kompetencer inden for anvendelse af it i undervisningen vil være en fordel.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte pædagogisk administrativ medarbejder Jørgen Christensen for yderligere oplysninger på mobil 20 16 13 00 eller på mail jch@vucstor.dk.

Løn
Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist er d. 1. juni 2018.

Stillingerne ønskes besat d. 1. august 2018.

Ansættelsessamtaler fredag d. 8. juni 2018.