Trivselskonsulent

Har du overblik og kan være bindeled i processen omkring trivsel og fastholdelse? Så er det måske dig vi leder efter. Vi søger en trivselskonsulent til en spændende stilling med mange kontaktflader på tværs af alle VUC Storstrøms afdelinger.

 

VUC Storstrøm søger en trivselskonsulent pr. 1. juni 2021 til en fuldtidsstilling.

 

Dit tjenestested bliver i Næstved, men med tæt samarbejde og ofte besøg på VUC Storstrøms øvrige afdelinger. Det er derfor en fordel, hvis du har kørekort til bil.

 

Om stillingen
I stillingen som trivselskonsulent er det din opgave at koordinere og styrke trivsels- og fastholdelsesindsatserne på tværs af afdelingerne, samt at skabe og sikre et godt læringsmiljø for kursisterne. Du vil derfor være i tæt kontakt med både kursister, undervisere og vejledere og få en bred faglig kontaktflade internt i organisationen.

 

Vi søger en kollega, der synes, det er spændende at arbejde med opgaver som:

  • At skabe og sikre et godt læringsmiljø
  • Udvikling af trivsels- og fastholdelsesinitiativer
  • Styring og koordinering af arbejdet på tværs af afdelingerne omkring fastholdelse
  • Sikre løbende evaluering og tilpasning af iværksatte initiativer
  • At samarbejde bredt. Både internt og eksternt i organisationen
  • At øge gennemførsel og du er resultatorienteret.

 

Vi tilbyder en god og velfungerende arbejdsplads med gode kolleger, hvor trivsel og godt arbejdsmiljø prioriteres højt.

 

Om dig
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund - du er måske uddannet socialrådgiver eller lignede, og vi ser gerne, at du har relevant erhvervserfaring. Du må også meget gerne have konkret erfaring med trivselsarbejde.

 

VUC Storstrøm arbejder ud fra en voksenpædagogisk- og didaktisk tilgang, og du må derfor gerne have pædagogisk flair og interesse for pædagogik.

 

Vi forventer, at du tager ansvar for egne arbejdsopgaver og er initiativrig. Du er god til at samarbejde og da du skal samarbejde med og omgås mange mennesker med forskellige baggrunde og roller, er det vigtigt, at du er udadvendt, rummelig og har forståelse for andre mennesker og møder dem ligeværdigt.

 

Om os
VUC Storstrøm tilbyder uddannelser for voksne med fokus på dannelse, digitalisering og opkvalificering. Med en innovativ tilgang til pædagogik og didaktik sikrer vi optimal læring for den enkelte på tværs af lokationer, tid og rum. VUC Storstrøm har i alt cirka 200 medarbejdere fordelt på seks uddannelsessteder, der ligger i Nykøbing F., Næstved, Faxe, Vordingborg, Nakskov og Maribo.

 

Vi tilbyder almen voksenuddannelse (AVU), forberedende voksenundervisning (FVU), ordblindeundervisning, hf-enkeltfag, 2-årig hf og gymnasiale suppleringskurser. Derudover tilbyder vi opkvalificerende efter- og videreuddannelse til både offentlige og private virksomheder.

 

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Uddannelseschef Sara Langerup på telefon 23 83 00 36 eller sal@vucstor.dk.

 

Ansættelse
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Der vil være mulighed for individuel lønforhandling under hensyntagen til erfaring og kvalifikationer.

 

Ansøgning og ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er fredag den 16. april 2021.

 

Der vil blive afholdt samtaler i uge 17.

 

Stillingen ønskes besat den 1. juni 2021.

 

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.