Udviklingschef

Brænder du for at udvikle læringsmiljøer, der kobler pædagogik, didaktik og it? Kan du iværksætte udviklingsprojekter og være med til at sikre, at de kommer til at leve ude i organisationen?

Så er du den udviklingschef, vi søger.

VUC Storstrøms dygtige projektchef gennem mange år har valgt at gå på efterløn, og vi søger derfor pr. 1 september en engageret udviklingschef, der er dygtig til at netværke, stærk på internationale projekter, læringsdesign og -ledelse.

Om stillingen
VUC Storstrøm ønsker fortsat at være en af de førende uddannelsesinstitutioner inden for pædagogisk udvikling på sit område. Derfor har vi behov for en innovativ og handlekraftig udviklingschef, der kan iværksætte udviklingstiltag og indgå i projektsamarbejder regionalt, nationalt og internationalt, men også supportere pædagogisk kompetenceudvikling på tværs af VUC Storstrøms afdelinger.

Områder vi har fokus på, er læringsdesign og digitale læringsmiljøer. Stillingen kræver derfor, at du kan arbejde strategisk med begrebet læringsdesign i koblingen mellem vores pædagogiske praksis og it-didaktik.

Du bliver chef for en udviklingsafdeling, hvor der i teamet er fem engagerede læringskonsulenter.

Stillingen er placeret i VUC Storstrøms afdeling på Bispegade 1 i Nykøbing F., hvor du bliver en del af en god arbejdsplads med godt 20 kolleger i huset.

Om dig

Vi søger en udviklingschef, der

  • er udadvendt med stærke evner til at skabe samarbejdsrelationer
  • er dygtig til at videndele og inspirere
  • kan lede og motivere dygtige læringskonsulenter
  • kan omsætte visioner og strategier til konkrete handlinger i organisationen
  • kommunikerer godt i skrift og tale
  • er strategisk og udviklingsorienteret.

VUC Storstrøm arbejder ud fra en voksenpædagogisk og didaktisk tilgang. Vi forestiller os, at du har erfaring med enten uddannelsessektoren eller lignende.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Laila Emiliussen-Hougaard på lae@vucstor.dk eller telefon 21 58 86 89.

Ansættelse
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst med mulighed for individuel lønforhandling under hensyntagen til erfaring og kvalifikationer.

Ansøgning og ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er den 20. juli 2020.
Der gennemføres ansættelsessamtaler den 30. juli 2020.

Om os

VUC Storstrøm har i alt cirka 200 medarbejdere fordelt på seks lokationer; Næstved, Faxe, Vordingborg, Nykøbing F., Nakskov og Maribo. Vi tilbyder kompetencegivende undervisning på alment niveau for alle unge og voksne, der har brug for at kvalificere sig til videre uddannelse og arbejdsliv.

Vi har et bredt uddannelsestilbud, hvor vi tilbyder almen voksenuddannelse (AVU), forberedende voksenundervisning (FVU), ordblindeundervisning, hf-enkeltfag, 2-årig hf og gymnasiale suppleringskurser. Derudover tilbyder vi opkvalificerende efter- og videreuddannelse til både offentlige og private virksomheder.