Udviklingskonsulent til VUC Storstrøm

Har du et innovativt, didaktisk mindset og erfaring indenfor projektledelse? Vi søger en udviklingskonsulent med gode samarbejdsevner til en spændende stilling med mange kontaktflader i og udenfor organisationen.

VUC Storstrøm søger en udviklingskonsulent pr. 1. marts 2022 til en fuldtidsstilling

 

Din primære arbejdsplads bliver i Nykøbing F., men med løbende besøg på VUC Storstrøms øvrige afdelinger. Rejseaktivitet må desuden forventes.

 

Vi tilbyder
VUC Storstrøm er en af de førende uddannelsesinstitutioner inden for udvikling af læringsdesign og digitale læringsmiljøer. Som udviklingskonsulent vil du indgå i et udviklingsteam, der består af otte engagerede konsulenter samt en udviklingschef.

 

Om stillingen
Som udviklingskonsulent i Udviklingsafdelingen bliver du et kontaktpunkt for og bindeled mellem de andre funktioner i hele organisationen. Du er samtidig med til at påvirke den digital-didaktiske udvikling i organisationen.

 

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:

  • udvikling af didaktik, pædagogik og projekter
  • efteruddannelse og kompetenceudvikling af undervisere pædagogisk, didaktisk og digitalt
  • planlægning, facilitering og implementering af intern kompetenceudvikling for undervisere, vejledere m.m.
  • projektledelse af regionale, nationale og internationale projekter
  • deltagelse i netværk inden for uddannelse og digitalisering

 

Om dig
Vi søger en kollega, der har pædagogisk og didaktisk erfaring inden for digital uddannelse, og samtidig besidder kompetencer indenfor projektledelse og projektsamarbejder på tværs af institutioner og lande. Det er et plus, hvis du har erfaring med og/eller kendskab til socialt entreprenørskab.

 

Vi forventer, at du har interesse for sociale udviklingsprojekter og udvikling af digitale læringsmiljøer.
Derudover:

  • at du har erfaring med projektledelse, herunder budgetstyring, administration og drift af projekter
  • at du kan være drivende på udviklingen af vores organisation i samarbejde med ledelsen og kolleger i dit team
  • at du orienterer dig i den læringsteknologiske udvikling, har teknisk indsigt i nye læringsteknologiers anvendelse og kan systematisere brugen af dem
  • at du er stærk til engelsk – mundtligt og skriftligt.
  • at du med et smil trives i et til tider hektisk miljø

Vi vægter ansøgere, der er udadvendte, initiativrige og gode til at netværke. Du skal indgå i et dynamisk og selvkørende team, derfor er det også vigtigt, at du har gode samarbejdsevner, er indstillet på dialog og vidensdeling samt at du kan styre dit arbejde selvstændigt.

 

Om os
VUC Storstrøm tilbyder uddannelser for voksne med fokus på dannelse, digitalisering og opkvalificering. Med en innovativ tilgang til pædagogik og didaktik sikrer vi optimal læring for den enkelte på tværs af lokationer, tid og rum. VUC Storstrøm har i alt cirka 200 medarbejdere fordelt på seks uddannelsessteder, der ligger i Nykøbing F., Næstved, Faxe, Vordingborg, Nakskov og Maribo.

 

Vi tilbyder almen voksenuddannelse (AVU), forberedende voksenundervisning (FVU), ordblindeundervisning, hf-enkeltfag, 2-årig hf og gymnasiale suppleringskurser. Derudover tilbyder vi opkvalificerende efter- og videreuddannelse til både offentlige og private virksomheder.
 

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte udviklingschef Rasmus Kjær Kristiansen på telefon 24 94 70 43 eller rak@vucstor.dk.
 

Ansættelse
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Der vil være mulighed for individuel lønforhandling under hensyntagen til erfaring og kvalifikationer.
 

Ansøgning og ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er onsdag den 19. januar 2022 kl. 12.
Der vil blive afholdt samtaler tirsdag d. 25. januar og torsdag d 27. januar.
 

Stillingen ønskes besat den 1. marts 2022.

 

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

 

 

Ansøg stillingen her:

SØG HER