Underviser til FVU-læsning

VUC Erhverv

VUC Storstrøm søger en underviser til FVU-læsning, hvor erfaring med ordblindeundervisning og almene er et plus.


Der er tale om en fuldtidsstilling og med hovedansættelse i VUC Erhverv på VUC Storstrøm i Vordingborg, Næstvedvej 3.

Vi tilbyder

Du bliver en del af VUC Erhverv, der bl.a. består af erhvervschef Flemming Nielsen og to erhvervskonsulenter.


Med VUC Erhverv tilbyder vi opkvalificerende efter- og videreuddannelse til både offentlige og private virksomheder, hvor du er med til at gøre en stor forskel for mange unge og voksne mennesker i erhvervslivet, der er motiveret for at lære. Vores kurser har til formål at styrke deltagernes kompetencer på jobbet eller i et kommende job, og vi tilrettelægger kurser ud fra arbejdspladsens eller branchens behov.
 

Du bliver tilknyttet en gruppe undervisere, der samarbejder om at kvalificere undervisningen på virksomheder og VUC Storstrøms afdelinger.
 

VUC Storstrøm dækker et bredt geografisk område og har afdelinger i Næstved, Faxe, Vordingborg, Nykøbing F., Nakskov og Maribo.


Forventninger

Du skal have interesse for at undervise i uddannelsesforløb hos virksomheder og inden for rammerne af FVU kunne tone undervisningen i retning af relevante kompetencer for de kursussøgende medarbejdere.

Vi forventer, at du er uddannet FVU-lærer. Det vil være en fordel, hvis du ligeledes kan undervise i andre almene fag eller ordblindeundervisning.

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte erhvervschef Flemming Nielsen på fln@vucstor.dk eller telefon 21 47 46 22 for yderligere oplysninger.
 

Løn
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende regler.
 

Ansøgningsfrist

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.
 

Ansøgningsfristen er den 22. oktober 2019.
 

Der vil løbende blive afholdt samtaler.
 

Om os

VUC Storstrøm står for voksenuddannelsescenter og dækker et geografisk bredt område.
Vi tilbyder følgende undervisningstilbud: almen voksenuddannelse (AVU), forberedende voksenundervisning (FVU), ordblindeundervisning, hf-enkeltfag, 2-årig hf og gymnasiale suppleringskurser. Derudover tilbyder vi opkvalificerende efter- og videreuddannelse til både offentlige og private virksomheder.