OPLEV LIVET SOM FÆNGSELSBETJENT

Torsdag den 10. marts kommer Kriminalforsorgen til VUC Storstrøm i Nykøbing F med deres 20 tons specialbyggede lastbil.

Her kan du opleve en virkelighedstro fængselscelle og få mulighed for at afprøve dig selv som fængselsbetjent via Virtual Reality.
Nykøbing F-afdelingen

Lastbilen ruller ind på parkeringspladsen foran Bispegade 5, Nykøbing F

Torsdag den 10. marts kl. 16.00 - 18.00 er alle interesserede velkomne!

Uddan dig til fængselsbetjent i Nykøbing F

Uddannelsen til Fængselsbetjent kommer snart til Nykøbing F, og i den forbindelse samarbejder VUC Storstrøm og Kriminalforsorgen om at få borgernes øjne op for arbejdet som fængselsbetjent.

 

20 tons lastbil med VR og fængselscelle

Den 10. marts ruller Kriminalforsorgens store lastbil ind på VUC Storstrøms campus på Bispegade i Nykøbing F, så både kursister og folk udefra kan prøve de forskellige aktiviteter i den store lastbil.

 

Der er blandt andet mulighed for at besøge nogle af Danmarks fængsler, herunder Storstrøms Fængsel, med VR-udstyr; der er indrettet en virkelighedstro fængselscelle i lastbilen, så du kan få en fornemmelse af forholdene; du kan teste dig selv som fængselsbetjent – også via Virtual Reality; og så kan du selvfølgelig møde Kriminalforsorgens dygtige medarbejdere, som kan fortælle dig mere om arbejdet og uddannelsen.

 

Fra kl. 13.00 vil VUC Storstrøms egne kursister have mulighed for at afprøve faciliteterne, men fra kl. 16.00 til 18.00 vil der være åbent for offentligheden, og alle med interesse er velkomne. Måske overvejer du at tage uddannelsen til fængselsbetjent; måske er du bare nysgerrig på, hvordan et fængsel og en fængselscelle egentlig ser ud.

 

VUC Storstrøms kyndige vejledere vil også være til stede. VUC Storstrøm udbyder en 1-årig uddannelsespakke, der giver de fornødne fag til optagelse på fængselsbetjentuddannelsen. Vejlederne vil stå til rådighed til arrangementet, hvis man har spørgsmål til uddannelsespakken, fag og niveauer.

 

MERE OM UDDANNELSESPAKKEN     KONTAKT STUDIEVEJLEDNINGEN

Er du nysgerrig på at læse mere om uddannelsen?