Dygtige hf og AVU-kursister får udmærkelse

03.07.2020

Dygtige hf og AVU-kursister får udmærkelse

Dygtige kursister blev fejret med uddeling af ’Det Gyldne Frø’ til årets translokation på VUC Storstrøm i Vordingborg. På diplomerne stod titler som ’Årets faglige soldat’, ’Årets Fighter’ og ’Årets sociale ildsjæl’.

Kursisterne var samlet i mindre grupper til fredagens translokation på VUC Storstrøm i Vordingborg, og der var begrænsninger for antallet af fremmødte pårørende. Men corona fik ikke sat en stopper for den gode stemning. De afsluttende kursister blev fejret på behørig vis.

”Vi bestræbte os på at gøre dagen så mindeværdig og vellykket som overhovedet muligt for vores afsluttende kursister. Og de traditioner vi har fra år til år, er netop det, der også er med til at gøre dagen særlig. Dem har vi valgt at fastholde – corona eller ej,” udtaler uddannelseschef René Bugge Bertramsen.

Derfor kunne de afsluttende kursister også i år modtage ’Det Gyldne Frø’, som er en udmærkelse til de af kursisterne, der har gjort en særlig indsats.  Diplomet gives i forskellige kategorier - for faglig præstation; stor vedholdenhed; en særlig indsats for sammenhold og trivsel mv.

I år blev også en corona-medalje uddelt til alle kursister. Priserne fulgte efter uddeling af eksamensbeviser og taler.

Christina Elisabeth Gadiel, som er underviser på AVU-holdet (Almen Voksenuddannelse), roste sine kursister for deres dedikation og udholdenhed:

”Vi er superstolte af jer - og håber I er meget stolte af jer selv! I har haft sat jer et mål og indfriet det – også trods de udfordringer som fx nødundervisningen under corona har budt os alle.”

 

Christina gav også kursisterne følgende lykønskninger med:

”Vi håber, at I vil tage al jeres viden og jeres erfaringer med videre, bygge ovenpå, være stolte, være motiverede, være modige, være drømmende og være flittige. For at afslutte betyder også, at vi kan starte på noget nyt, gribe dagen og sætte os nye mål: I dag er starten på resten af vores liv.”