Erhvervspolitisk besøg i Næstved

01.03.2019
Lokal og erhvervspolitisk interesse for VUC Storstrøm – Næstved

Magnus Heunicke blev sammen med fire andre erhvervsfolk fra lokalområdet vist rundt på afdelingen i Næstved onsdag aften d. 27. marts fra kl. 18-18.30. Der var stor begejstring over bygningens faciliteter og de åbne læringszoner.

 

Magnus Heunicke er socialdemokratisk folketingsmedlem og valgt i Næstved.

dkredsen. De kom i alt fem personer med erhvervsmæssig og politisk interesse fra lokalområdet med det formål at opnå viden om VUC Storstrøm som uddannelsesinstitution. Gruppen der var på besøg har indflydelse på politiske initiativer i lokalområdet og vil arbejde for at skabe større opmærksomhed på Næstved som uddannelsesby. Efter besøget på VUC Storstrøm gik turen til Absalon.

Gæsterne blev budt velkommen og vist rundt på skolen. Den stod først på Multihallen, og derefter gik turen til fysikundervisningen, de åbne læringszoner og klasselokaler. Til sidst fik de oplevet et aftenhold i fysik, hvor flere afdelinger deltog i undervisningen efter global classroom-konceptet.

De var alle meget begejstrede over husets faciliteter, de åbne miljøer, det kreative udeareal og undervisningsformerne. De gik derfra med et større indblik i, hvad VUC Storstrøm som uddannelsesinstitution tilbyder, og hvilken vigtig samfundsopgave vi er med til at løfte.