For virksomheder

Målrettede kurser for beskæftigede og ledige

VUC Storstrøm – kan medvirke til at give din virksomhed et kompetenceløft.

Efteruddannelse er vigtig

Der er altid behov for opkvalificering på arbejdsmarkedet. Ikke mindst i disse år, hvor der stilles større og større krav til uddannelsesniveau og faglige kompetencer på danske arbejdspladser. Efteruddannelse er derfor vigtigere nu end nogensinde før.

Vi ved at kompetente medarbejdere løfter arbejdsopgaver mere effektivt og kvalificeret, hvilket er medvirkende til at mindske sygefravær, sikre en bedre udnyttelse af ressourcerne, samt sikre en mere kompetent løsning af opgaverne, hvilket samlet giver en bedre bundlinje.

VUC Erhverv kan hjælpe dig og din virksomhed med at finde frem til den rette efteruddannelse. Vi har mange års erfaring med uddannelsesrådgivning og er altid parate til at besvare spørgsmål om opkvalificering af medarbejdere.

VUC Erhverv tilrettelægger opkvalificerende undervisning for offentlige og private virksomheder. Undervisning tilrettelægges ud fra jeres behov og gennemføres på de tidspunkter der passer bedst i jeres planlægning på virksomheden eller på det lokale VUC Storstrøm.

For yderligere oplysninger kontakt: