Første spadestik til Campus Næstved

Første spadestik til Campus Næstved

Onsdag d. 22. februar 2017 kl. 11.00 var alt klar til det første officielle spadestik langs Munkebakken i Næstved - træer og budskads var ryddet og himmelen var blå.

Både VUC Storstrøms bestyrelsesformand Per Skovgaard Andersen og Næstveds borgmester Carsten Rasmussen fik lov at prøve den store gravemaskine, og tog sammen første spadestik. Dermed markeredes begyndelsen dels på VUC Storstrøms nye skolebyggeri, dels på første etape i projektet omkring Campus Næstved.

VUC Storstrøm bliver således den første uddannelsesinstitution i Campus Næstved, og det nye byggeri på 5000 m2 får udsigt over byen og direkte udgang til munkene og træerne på toppen af Munkebakken. Byggeriet i Næstved er sidste led i VUC Storstrøms arbejde med at etablere moderne voksenpædagogiske studiemiljøer på alle skolens afdelinger på Lolland-Falster og Sydsjælland.

Efter et par ord fra Per Skovgaard Andersen og Carsten Rasmussen blev der budt på pølser og kakao på Munkegrillen, der har i forbindelse med byggeriet har måttet flytte over på det modsatte hjørne af Teatergade.