Et miljø der tiltrækker voksne kursister

En særlig motivation og et tiltalende studiemiljø har ført Celine Nilsson til, hvor hun er i dag.

Celine er i dag i gang med sin HF-uddannelse på VUC Storstrøm i Faxe og er færdig til sommer. For hende har valget om HF på VUC Storstrøm været det helt rette.

 

”Studiemiljøet på skolen gør, at man bliver motiveret på en anden måde. Der er søde undervisere, og du føler, at du bliver mødt i øjenhøjde. Det er et voksent sted, hvor der er plads til alle”, forklarer Celine Nilsson.

 

Celine Nilsson bor ved Faxe Ladeplads og er derfor ikke langt fra sit uddannelsessted:

”Det er fedt, at der er denne uddannelsesmulighed lokalt, så man ikke behøver rejse langt for at læse en hf”, pointerer hun.

 

Gode resultater gav blod på tanden

Celine har en drøm om at læse til veterinærsygeplejerske og arbejder hårdt for at finde en elevplads. For hende handler det om ikke at give op, men netop at følge det, der føles rigtigt i maven.

 

Celine startede først på det almene gymnasium, men det var ikke noget for hende. Hun tog efterfølgende et sabbatår, hvorefter hun søgte ind som mekaniker på EUC Sjælland – men det var heller ikke lige hende. Hun havde en veninde, der var i gang med 10. klasse (AVU) på VUC Storstrøm i Faxe, og det gjorde, at hun tog kontakt til en studievejleder og selv startede på AVU. Her blev hun positivt overrasket over sin egen præstation, hvor de gode karakterer gav hende blod på tanden:

 

”Jeg valgte egentligt AVU, fordi jeg ikke vidste, hvad jeg ville. Mine karakterer blev bedre end forventet, og det førte mig til at søge ind på HF for at komme nærmere min drøm som veterinærsygeplejerske”, fortæller hun.

 

Et vigtigt valg

For Celine betyder et godt studiemiljø meget. Hun vil helt klart anbefale andre at vælge HF på VUC Storstrøm, hvis man godt kan lide et rummeligt og voksent studiemiljø med god kontakt til underviserne:

 

”Valget om at tage uddannelse på VUC Storstrøm har gjort, at jeg er kommet videre i mit liv. Der er stor tillid fra underviserne, og du bliver mødt af både rummelighed og forståelse. Det har været et vigtigt valg for mig at starte uddannelse her. Det har stor betydning for, hvor jeg er i dag”, afslutter hun.