Nu er det tid til at følge drømmen

Maiken Pedersen (26) er mor til to små børn, tager AVU, og så satser hun på at skulle fortsætte på HF, så hun kan forfølge sin drøm om at blive jurist.

 

Maiken er gået fra at være meget udfordret på sit helbred til i dag at have det ekstremt godt:

 

”Jeg trives nu. Fortid er fortid. Det jeg har været igennem, har gjort mig til den, jeg er i dag. Der skal i dag meget til at stresse mig”, udtrykker hun.

 

Vil gerne videre på jurastudiet

Maiken har over længere tid været udfordret på sit helbred og har samtidig som alenemor skulle få hverdagen til at fungere med to små børn. Hun er uddannet fysioterapeutisk massør, men da arbejdstiden ikke hang sammen med privatlivet, skiftede hun retning.

 

I dag går Maiken på Almen Voksenuddannelse (AVU) på VUC Storstrøm, hvor hun forventer at tage 10. klasse og blive rustet til en 2-årig HF med overbygning (SOF). Hun vil gerne videre på jurastudiet.

 

Et godt studiemiljø

”Da jeg startede på VUC Storstrøm var jeg bange for, om jeg skulle gå sammen med de helt unge, men det har vist sig at være et voksent studiemiljø. Jeg er en af de yngste i klassen – de fleste er mellem 30-40 år”, forklarer hun.

 

Det, som Maiken især synes er godt ved VUC Storstrøm, er, at hun generelt kan tale med alle, og at man kan spejle sig i de andre:

 

VUC Storstrøm har et godt studiemiljø, som er ”rystet godt sammen” med forskellige mennesker, miljøer og baggrunde. Det er en skole for alle, hvor man ikke skal tænke over at være for gammel. Hvis du har svært ved noget, kan det tilrettelægges derefter”, afslutter Maiken.