Familiedag og Åbent hus på campus i Nakskov

VELKOMMEN PÅ CAMPUS I NAKSKOV

Onsdag den 26. april kl. 16-19 inviterer VUC Storstrøms kursistråd til alternativt åbent hus – for hele familien.

 

Det vil selvfølgelig være muligt at tale med en kursist eller en vejleder om de forskellige uddannelser på skolen, men ellers står eftermiddagen på loppemarked, tombola, kreahjørne til de små og kaffe/kage, pølsehorn og saftevand.

 

Arrangementet stables på benene af kursistrådet - med støtte fra skolen.

 

Arrangementet er lagt fra kl. 16, hvor mange har fri, og nogle måske henter børn fra institution.

 

”Vi har med vilje lagt det på det tidspunkt, for så er der nok flere, der har mulighed for at kigge forbi på vej hjem fra skole eller arbejde. Og så har vi selvfølgelig sørget for, at eventuelle børn ikke skal kede sig alt for meget – og der er lidt til den lille sult, fortæller kursistrådsformand Gudrun Sofia Benzon Olsen.

 

 

Alle inviteres til at få en stand på loppemarkedet

Det er muligt at få en stand for den nette sum af KR 25,- Du booker en stand ved at overføre beløbet til VUC Storstrøms kursistråds Mobilepay BOX 6554QA.

 

Herudover vil det både være kursister og ansatte, der har stande. Kursistrådet selv vil også have en stand, og det er også dem, der styrer tombolaen og sælger kaffe, kage, pølsehorn og saftevand. Forhåbentligt kan der tjenes lidt penge til den kommende gallafest.

 

Vi glæder os til at se jer!

Onsdag den 26. april kl. 16-19

Campus Nakskov - Søvej 6D - Afsnit 4

- lige ved biblioteket og borgerservice.

 

Her ser du (fra venstre) undervisere Pernille Smed Rasmussen og Chris Bloch samt kursister fra kursistrådet (forrest) June Jørgensen, Gudrun Sofia Benzon Olsen og Emilie Eschen Eriksen.

Kontakt en studievejleder
Du kan møde op i åben vejledning - bemærk der kan være lidt ventetid.

Du kan også bestille en tid.